A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı

03.09.2019

MERSİN'DE KATILIM BELGELİ

A'DAN Z'YE DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI

Uğur; “Günümüz ticaretinde doğru bilgi büyük önem arz etmektedir.”

Mersin'de 14 Eylül - 20 Ekim 2019 tarihleri arasında Katılım Belgeli A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı başlıyor.

Dış ticaretle ilgili tüm konuların dokuz farklı profesyonel eğitmen tarafından anlatılacağı ve 78 saatlik bir eğitim diliminde tamamlanacak program, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Toplantı Salonu'nda düzenlenecek.

Eğitime katılacak 50 kursiyer; Dış ticarette ödeme ve teslim şekilleri, ihracatta kullanılan belgeler, alınması gereken izinler, sertifikalar ve akreditif, ufuk turu- dünya nereye gidiyor, dış ticarette pazarlama fiyatlandırma, dış ticarette sözleşmeler  anlaşmazlıkların çözümü ve uluslararası tahkim, ihracatın finansmanında Eximbank kredileri, ihracatta ticari  istihbarat / müşteri bulma teknikleri, e-ticaret, on-line pazarlama, e-ihracat / elektronik ticarete yönelik devlet destekleri, ihracat - ithalat mevzuatı ve uygulamaları, ithalatta maliyetlendirme, gümrük rejimleri serbest dolaşım, antrepo, geçici ithalat, gümrük işlemleri uygulamaları, lojistik, nakliye ve tedarik zinciri yönetimi, ihracatta devlet destekleri, dahilde işleme rejimi konularında detaylı eğitim alacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan AKİB Başkanı Hayri UĞUR; “Günümüz ticaretinde doğru bilgi büyük önem arz etmektedir ve ekonomik kalkınma; sürdürülebilir, verimli, yüksek katma değer yaratan ihracatla elde edilecektir. Şartlar ne olursa olsun bizler bu ihtiyacı karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. AKİB olarak bu eğitimi düzenleme sebebimiz budur. Daha çok firma, daha çok girişimci ihracat yapsın ve doğru bilgileri doğru kişilerden öğrensin diye ihracatçımıza bu eğitim programıyla destek vermeyi hedefledik.” dedi.

AKİB Genel Sekreterliği Toplantı Salonu'nda 14 Eylül Cumartesi saat 09:00'da başlayacak ve altı hafta sürecek olan eğitim programının verimliliği dikkate alınarak kontenjan sınırı 50 kişi olarak belirlenmiştir. Katılım ücreti 150 TL'dir.

A'dan Z'ye Dış Ticaret Eğitim Programı 20 Ekim 2019'da düzenlenecek sertifika töreni ile sona erecek.